Despre compania noastră

Image - despre noi

Firma specializata in curățenie

Companie de servicii de curățenie complet integrată care oferă soluții de curățare complete, de înaltă calitate și fiabile pentru clienții comerciali, corporativi, industriali și rezidențiali.

Managementul nostru diligent și etica muncii sunt esențiale pentru filozofia de afaceri a serviciilor de curățenie și sunt esențiale pentru furnizarea de servicii de curățare consistente și de calitate. Ne mândrim că facem gestiunea responsabilă pentru client prin acces direct și interacțiune cu directorul nostru.

Misiunea noastră

Scopul de a fi lider pe piața națională în furnizarea serviciilor de curățare, oferind clienților noștri soluții de curățare fiabile, de calitate și eficiente

Viziunea noastra

Cat mai multi cilenti fericiti in urma proiectelor pe care le finalizam! Ofera timp lucrurilor cu adevarat importante si lasa grijile in mainile noastre!

Dacă nu sunteți mulțumit, spuneți-ne și
vom lucra pentru a rezolva corect

Contactați-ne

Valorile noastre

Contactati-ne telefonic pentru o ofertă de preț special concepută pentru cerințele dumneavoastră!

  • Orientat către clienți: Ne deservim clienții ca și cum ne-am servi. Apreciem feedback-ul lor și îl folosim pentru a ne îmbunătăți munca.
  • Orientat ecologic: alegem cu atenție cele mai bune produse de curățare, care dau rezultate uimitoare.
  • Excelență și inovație: Oferim instruire personalului nostru pentru a asigura standardul ridicat de servicii. Suntem la curent cu cele mai noi inovații în produse de curatare, permițându-ne să aducem tot ce este mai bun în casele clienților noștri.
  • Extindere / Creștere: ne facem cunoscuți în comunitate; creăm relații pe termen lung, în timp ce se extind constant. Prin urmare, întotdeauna aducem mai mulți oameni să lucreze pentru noi.

De ce noi?

Alegeți-ne datorită reputației noastre pentru excelență. Am câștigat un nume pentru calitate și servicii pentru clienți. Proprietarii pe care ii deservim se bazează pe noi pentru servicii de curățare consecvente, orientate în detaliu, de fiecare dată când le curățăm casele, automobilele, bunurile sau spatiile verzi.

Cu noi, Satisfacția Ta este garantată
Experții PRE Team Services se angajează să furnizeze servicii de curățare pentru clienții sai la nivel național. Pentru a îndeplini acest obiectiv, respectăm standardele stricte, care rămân consecvente.
Echipa noastră de Curatare
Compania noastră este complet asigurată, ceea ce înseamnă că puteți avea liniște atunci când ne angajați ca firma de curățenie. A ajuta clienții să se simtă încrezători în serviciile noastre este foarte important pentru noi.
Echipele noastre constau în angajați instruiți complet
Înseamnă că fiecare persoană angajată într-o locație a companiei de curățare trece printr-un proces minuțios de screening și apoi este instruită în fiecare aspect al serviciilor noastre de curățare a locuințelor. Acest lucru asigură servicii de înaltă calitate de fiecare dată.
Servicii de curățare a casei deținute local
Viața este prea scurtă pentru a-ți curăța propria casă. Ar trebui să vă puteți bucura de liniște sufletească știind că casa dvs. este pe mâini bune, în timp ce vă concentrați pe lucruri care contează mai mult pentru dvs., cum ar fi familia și cei dragi.
Gratuit prin telefon
Serviciul Companiei de curățenie este cheia pentru păstrarea curateniei, în timp ce îți faci mai mult timp pentru tine și pentru lucrurile care îți plac cel mai mult. Contactați-ne pentru o estimare GRATUITĂ.
Ne garantăm munca
Compania de curățenie se străduiește să ofere cel mai înalt nivel de calitate, servicii și valoare fiecărui client. Dacă nu sunteți complet mulțumit de serviciul nostru, vă rugăm să ne informați în termen de 24 de ore de la curățenie, pentru a putea rezolva situația.